Основно почистване след строителство и ремонт


Основно почистване след строителство и ремонт

на домове, офиси, сгради, хотели, апартаменти и бизнес сгради
Избирайки услугата "ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ" Вие получавате: Машинно изпиране на меки подови настилки, обработка на текстилни тапицерии - екстракторно изпиране, изплакване и изсушаване на мокети, килими, велтер, сухо пране изпиране на тапицерии и отстраняване на петна върху мебели. Машинно почистване и обработка на твърди подови настилки - измиване със специализирани машини с абразивни дискове и професионални почистващи препарати, кристализация на мрамор, полиране, диамантено шлайфане на мраморни и мозаечни подове.
Почистване на прозорци и витрини, фасади на сгради на голяма височина. Почистването след строително-ремонтна дейност включва - измиване на стъкла, дограми и фасади, почистване на силно замърсени твърди и меки настилки, изхвърляне на строителни отпадъци; почистване на боя.
Всички тези процедури се извършват със специално и предварително подготвена за целта професионална почистваща техника, снабдена с необходимите за целта професионално почистващи препарати.