За нас

AMERICAN FLOOR CARE


основана през 1996 година в град Денвър, Колорадо, САЩ. За една година клиенти на фирмата стават над 90 обекта от веригата Safeway.

Наши клиенти са веригите магазиниK.mart, Albertson и Cupfoods. През 1998 година фирмата разкрива офис и в Лос Анжелис, където поддържа обектите на магазини Allerstson.От 1999 година AMERICAN FLOOR CARE, като доказал се професионалист в сферата на почистването, поддържа обекти на най-голямата верига магазини в САЩ -Walmart в щатите Канзас, Арканзас и Мисури. В началото на 2002 година AMERICAN FLOOR CARE подписва договор с хранителната веригаShop`n save. Фирмата работи и с вериги магазиниBestBuy, Marshals иHomedepot.

От 2010г. AMERICAN FLOOR CARE е вече и на българския пазар.

В резултат на непрекъснатия стремеж, да подобрим качеството и обхвата на предлаганите от от нас услуги, от 2010 г. стартирахме и услугата абонаметно снегопочистване. От тогава до днес, постепенно увеличаваме собствената база от техника и качество на услугата. Разполагаме с различни видове специализирани машини, подбрани за различен тип и големина на обектите. В течение на години упорита работа, и непрестанно усъвършенстване качеството на предлаганата услуга


Контакти
Галерия
AMERICAN FLOOR CARE
Фирмата предлага уникални решения за всеки клиент, като се съобразява с неговите изисквания
amerikan222
СНЕГОПОЧИСВАНЕ
fasada
ПОЧИСТВАНЕ НА ФАСАДИ С ВИШКА
restorant
ПОЧИСТВАНЕ НА РЕСТОРАНТИ
fasadi2
ПОЧИСТВАНЕ НА ФАСАДИ
"Американ Флор Кеар" ООД бе нова за нас фирма. Въпреки това решихме да се доверим и възполваме от техните услуги. Оказа се, че не сме сгрешили, работата ни с тея бе удоволствие. Работят с много професионализъм, а в същото време и на много добри цени.
Персоналът е много добре обучен и много любезен, а това е важно за нашата работа.
За в бъдеще ще продължим да използваме услугите "Американ Флор Кеар" ООД
Hotel Mirage
"Американ Флор Кеар" ООД Разполага с професионална техника и квалифициран персонал. Като изпълнение спазват стриктно договорените отношения и поставените срокове.
Радваме се , че съвместната ни работа въврви гладко и безупречно.
В лицето на "Американ Флор Кеар" ООД всяка компания би открила качествен и надежден партньор.
Belle Vue

Професионално почистване AMERICAN FLOOR CARE спечели доверието на: