Какво можем да направим за Вас?

Абонаметно почистване

на домове, офиси, сгради, хотели, апартаменти и бизнес сгради.

Услугата може да включва всяка една от предлаганите услуги, като се ползва отстъпка в зависимост от големината на обекта и периодичността на почистване.

При договорни отношения на абонаментно обслужване, стойността и вида на услугите са по споразумение.

Услугата може да включва всяка една от предлаганите услуги, като се ползва отстъпка в зависимост от големината на обекта и периодичността на почистване.

При договорни отношения на абонаментно обслужване, стойността и вида на услугите са по споразумение.

Комплексно почистване

на домове, офиси, сгради, хотели, апартаменти и бизнес сгради

С услугата "КОМПЛЕКСНО ПОЧИСТВАНЕ" Ви предлагаме цялостно почистване и поддържане хигиената на: Търговски центрове, Бизнес сгради, Държавни и общински учреждения, Банки, Училища и детски заведения, Офиси, Вашия дом, хотел, ресторант, магазин.

Обхватът на услугата се договаря индивидуално, съобразно изискванията и нуждите на всеки клиент.

С услугата "КОМПЛЕКСНО ПОЧИСТВАНЕ" Ви предлагаме цялостно почистване и поддържане хигиената на: Търговски центрове, Бизнес сгради, Държавни и общински учреждения, Банки, Училища и детски заведения, Офиси, Вашия дом, хотел, ресторант, магазин.

Обхватът на услугата се договаря индивидуално, съобразно изискванията и нуждите на всеки клиент.

Основно почистване

на домове, офиси, сгради, хотели, апартаменти и бизнес сгради.

С услугата "ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ" Вие получавате:
Машинно изпиране на меки подови настилки,обработка на текстилни тапицерии,
Екстракторно изпиране, изплакване и изсушаване на мокети, килими, велтер; Сухо пране, изпиране на тапицерии и отстраняване на петна върху мебели и тапицерии на автомобили;
Машинно почистване и обработка на твърди подови настилки;

Измиване със специализирани машини с абразивни дискове и професионални почистващи препарати;
Кристализация на мрамор; полиране, диамантено шлайфане на мраморни и мозаечни подове;
Почистване на прозорци и витрини, фасади на сгради на голяма височина

При договорни отношения , стойността и вида на услугите са по споразумение.

.

Ежедневно почистване

на домове, офиси, сгради, хотели, апартаменти и бизнес сгради

С услугата ЕЖЕДНЕВНА ПОДДРЪЖКА Вие получавате:
Прахосмукиране и измитане;
Измиване на твърди настилки със специализирани препарати;
Почистване на стъкла и врати;
Отстраняване на прах от всички повърхности;
Събиране и изхвърляне на отпадъци;
Дезинфекция, ароматизиране и зареждане с консумативи на санитарни възли;

Предлагаме ви ежедневно почистване и поддържане хигиената на: Търговски центрове, Бизнес сгради, Държавни и общински учреждения, Банки, Училища и детски заведения, Офиси, Вашия дом, хотел, ресторант, магазин.

Обхватът на услугата се договаря индивидуално, съобразно изискванията и нуждите на всеки клиент.

.

Основно почистване след строителство и ремонт

на домове, офиси, сгради, хотели, апартаменти и бизнес сгради

Избирайки услугата "ОСНОВНО ПОЧИСТВАНЕ СЛЕД СТРОИТЕЛСТВО И РЕМОНТ" Вие получавате:
Машинно изпиране на меки подови настилки, обработка на текстилни тапицерии - екстракторно изпиране, изплакване и изсушаване на мокети, килими, велтер, сухо пране изпиране на тапицерии и отстраняване на петна върху мебели.
Машинно почистване и обработка на твърди подови настилки - измиване със специализирани машини с абразивни дискове и професионални почистващи препарати, кристализация на мрамор, полиране, диамантено шлайфане на мраморни и мозаечни подове.

Почистване на прозорци и витрини, фасади на сгради на голяма височина.
Почистването след строително-ремонтна дейност включва - измиване на стъкла, дограми и фасади, почистване на силно замърсени твърди и меки настилки, изхвърляне на строителни отпадъци; почистване на боя.

Всички тези процедури се извършват със специално и предварително подготвена за целта професионална почистваща техника, снабдена с необходимите за целта професионално почистващи препарати.


Височинно почистване на окачени фасади и витрини

Стъклените фасади придават красота и индивидуалност на сградите, но се нуждаят от специални грижи за да бъдат постоянно чисти и да запазят представителния си облик.Всяка фасада изисква индивидуален подход. Ние установяваме вида на замърсяването и избираме подходящите методи за почистване. Работим с професионални препарати за миене и импрегниране на каменни облицовки. Предлагаме почистване на фасади от всякакъв вид. В зависимост от степента на замърсяване, вида на фасадата и нейната облицовка прилагаме различни техники за почистване.

КАМЕННИ ФАСАДИ – фасади с облицовка от различни видове скали – варовик, гранит, мрамор, гнайс и много други. Обикновено тези фасади са замърсени от стичания на вода, полепнала мръсотия и наслаги. Най-подходящият метод за почистването им е хидроструене (водно бластиране, водоструене). При упорити замърсявания – графити, бои и строителни материали, или когато мръсотията е пропила в дълбочина се налага употребата на специални почистващи препарати и/или песъкоструене (абразивно бластиране).
ПОЧИСТВАНЕ НА СТЪКЛЕНИ ФАСАДИ И МИЕНЕ НА ПРОЗОРЦИ – почистването се извършва ръчно. Използват се препарати, който разтварят мръсотията и създават хидрофобен филм върху стъклената повърхност за по-дълготраен ефект.

ОКАЧЕНИ ФАСАДИ от КЛИНКЕР, от ETALBOND и PVC САЙДИНГ – при този тип фасади почистването най-често е ръчно. Използват се различни препарати. При силни замърсявания, след строеж или ремонт може да се наложи хидроструене Почистване на фасада с вишка - налага се когато скелето или телескопичните дръжки не достигат до желаните точки за почистване и липсват крепежните елементи за алпинистите. Особеното е, че за да може да се осъществи такъв вид почистване, трябва да има достъп до фасадата, на отстояние приблизително 5 метра около сградата.
Почистване на фасади със скеле -Когато фасадата е с височина около 10 – 12 метра не е необходимо да бъде използвана вишка, почистването може да бъде направено със скеле.
Скелето е изработено от алуминий, което го прави лесно за маневриране около самата фасада и позволява да се достигне до по труднодостъпни места.

Пране на килими мокети и мека мебел

УСЛУГАТА Е ДОСТЪПНА В СОФИЯ И БУРГАС
Изпиране на килими, мокети, мека мебел и велтър, текстилни тапицерии и обзавеждане с екстериор.
ПРЕПОРЪЧИТЕЛНА Е ПРЕДВАРИТЕЛНА ЗАЯВКА НА ТЕЛЕФОНИТЕ ЗА ВРЪЗКА

При нормално замърсяване в тъканта се впръсква специален препарат, който действа локално в продължение на минути в дълбочина, след което посредством мощен екстрактор се отстраняват упоритите замърсявания и се подсушава. При силно замърсяване в тъканта се впръсква и втрива водоразтворим препарат, който прониква дълбоко и разгражда наслагванията след което замърсяванията се изсмукват с мощен екстрактор и чрез изплакване същите се отстраняват заедно с втритите остатъци от препарата.

ЗА ВАШЕ УЛЕСНЕНИЕ ВИ ПРЕДЛАГАМЕ: Пране на килими и настилки на място във Вашия дом; Възможност да вземем килимите от дома Ви и в определен час в рамките на деня да Ви ги върнем обратно;
При поръчка над 30 лева - безплатен транспорт
При поръчка до 30 лева - 5 лв. транспорт услугата е достъпна за гр.Бургас Вие да донесете килимите в нашия офис и в определен час в рамките на деня ги получавате от офиса или ние да ги донесем на адрес. /услугата е достъпна за гр.Бургас/


.

Импрегниране на естествен камък

Импрегнирането на естествените камъни спира навлизането на вода в порите на камъка и така запазва външния му вид красив за дълго време.

Импрегнирането на естествените камъни се прави със специални препарати като за целта камъка трябва да е сух и обезпрашен. Внимателното нанасяне гарантира проникване на препарата в капилярите на камъка и се създава постоянен защитен слой, който предпазва камъка от проникване на влага и развитие на мухъл и плесен.

Така се засилва естествения цвят на камъка като се запазва дълго време цвета и красотата на каменните настилки. Така се засилва естествения цвят на камъка като се запазва дълго време цвета и красотата на каменните настилки.

.

Почистване на паркинг

Всеки подземен паркинг се нуждае от основно почистване преди въвеждане в експлоатация и периодично поддържащо почистване.

При интерес от страна на клиента първо се извършва подробен оглед на подземния паркинг, за да се прецени степента на замърсеност, видовете замърсявания и настилка, измерване на квадратура и др. На база на огледа се преценя с колко човека ще се извърши почистването, какви препарати ще се използват, колко време ще отнеме и каква ще е цената на услугата. Основното почистване на подземен паркинг се извършва с помощта на машини, специализирани профисионални препарати и ако се наложи и ръчно третиране на трудно достъпни места. В услугата основно почистване на подземен паркинг влизат следните операции: прахосмучене на подовете с професионални прахосмукачки, машинно и ръчно измиване на подовете,

обиране на паяжини, обиране на прах от пожарогасителите и противопожарните кутии, почистване на тръбите които са разположени на тавана (въздухопроводи) - ако има такива, и др.предлага инпрегнация на шлайфан бетон и друг вид твърди настилки, както и запечатване. Целта е да се предпази повърхноста от проникване на всякакъв вид замърсявания и по-лесното и поддържане. Периодично почистване на паркинга се извършва по метода на основното, но при значително по-малък разход на труд, препарати и време. Когато се прави на определен период от време то става по лесно, с по-добри резултати и носи по-висока удовлетвореност на клиента.

.

Снегопочистване на паркинги и улици

Снегопочистване и обезледяване Години наред в България за зимната поддръжка и почистване на пътищата се използваше единствено Натриев Хлорид (сол), като евтино и широкоразпространено средство за обезледяване. Практиката обаче показва, че обикновената индустриална сол Na Cl не е достатъчно ефективна , особено при температури под - 6°С, при които тя спира своето действие, причинява сериозни щети на обкръжаващата пътна растителност и не на последно място - има силно корозийно действие върху бетонови и метални конструкции.

Машинно снегопочистване на малки и големи паркинги, пешеходни зони, улици.
Еднократно снегопочистване "При снеговалеж" /на повикване/ - цените се договарят на базата на човеко-машиносмяна, след оглед и оценка на специфичните особености за обработваната площ.
При сключване на договор за абонамент за цял сезон цените се договарят.
Цените се определят след оглед и оценка на специфичните особености за обработваната площ.
РЪЧНО СНЕГОПОЧИСТВАНЕ и СНЕГОИЗВОЗВАНЕ

Еднократно снегопочистване "При снеговалеж" /на повикване/ - цените се договарят на базата на човеко-смяна. РАЗПРЪСКВАНЕ НА ХИМИКАЛИ ЗА ОБЕЗЛЕДЯВАНЕ
Използваните от нас обезледители химически реагират на влагата на въздуха и имат свойството да

разтопяват много по-бързо леда и снега като влизатлесно и бързо в контакт с влагата от въздуха. Това позволява на разтопяващия разтвор да действа много по-продължително върху пътната повърхност и съответно да съкрати с около 40% операциите, свързани със снегопочистване и обезледяване.
Обезледителя е с ниска точка на замръзване - под -35°С, а с продължителното си действие ограничава корозията и намалява риска от бързо и повторно замръзване, намалява екологичните щети.
Превантивното влажно пръскане на пътя с разтвор не позволява образуването на лед и поледица!
Друго негово приложение е подтискане образуването на прах и в някои скандинавски страни това му приложение е широко разпространено. Цените се определят след оглед и оценка на специфичните особености за обработваната площ.